Stay and bleed

Äntligen får jag andas ut. Det är typ så det känns.jobbade från halv nio till sju både idag och igår på åhléns. Helt jävla slut. Men nu är jag ledig fredag och får sluta tidigare en dag nästa vecka iaf. Bra kämpat eriksson! Nu ligger jag i ett varmt bad och har precis diskat. Ska platta håret och packa lite sen gå och lägga mig hade jag tänkt. Det jobbiga är att jag inte mår bra heller. Jag jobbar hela tiden men det får mig inte att tänka på annat. Inte ens några minuter. Vilket är rent ut sagt jävligt jobbigt. Men det går över. Imorgon ska jag på hoffmaestro, ska bli så in i helvete roligt. Har lite olika grejer inför helgen. Så det visar sig var det slutar. På måndag kommer iallafall mia och stannar en vecka. Sen har jag lov. Ska bli roligt och skönt. Saknar mina fina. Praktiken förstör så mycket. Pratar inte med någon nästan känns det som. Förhoppningsvis blir det bättre snart. Ja det var väl allt för mig. Hörs då.

Skidor

Sitter i soffan med pappa och tittar på skidor. Väntar på att mamma ska komma hem så ska vi på kalas hos elvira. Har inga planer mer för dagen. Mamma ska jobba. Skulle egentligen vara barnvakt men det blev inget. Jag som så gärna ville. Åker nog inte till uppsala imorgon. Pappa ska till stockholm måndag morgon så han kunde skjutsa mig till praktiken. Skönt.

Åt helvete

Hemma. Blev en långdag på åhléns. Orkar inte skriva. Jag har bara en sak att säga. Jag ska börja behandla er som ni behandlar mig. Ta åt er ni som bryr er, om ni ens gör det. Nu ska jag ta min tröja som luktar burberry och försöka sova. Vilket inte blir det enklaste

ångest

jag är så himla rädd för framtiden. har aldrig varit såhär nångång.. vad gör jag om ett år ? vad gör jag i augusti ? vad gör jag om en månad ? jag vet att det alltid är så. men nu känns det sjukt.. jag vill inte ta studenten , jag vill inte , vill inte .. VILL INTE ! vilka vänner kommer finnas kvar ? jag vet , att mer än 3/4 av människorna jag ser på studenten, ser jag för sista gången. det skrämmer mig. så in i helvete.. vilka av mina nära kommer jag ha kvar. tänk att det vet jag inte. jag har ingen jävla aning. jag vet bara att det här är det läskigaste jag har varit med om. jag ligger här och gråter när jag skriver det här. jag vet inte hur allt kommer bli. jag villl inte ens tänka på det. faaaaaaaaaan..

Been trying for you

Lång dag. Började med att jag vaknade och såg att jag skulle gått upp för ett tag sedan. Bra moa! Åkte till åhléns och jobbade, det var roligt. Fick göra om på smycken och lite sådär. Sen gick jag hem. Tog en promenad. Köpte nya solglasögon också. Så himla mysigt väder nu dom senaste dagarna, peppar peppar.. Gick in på cubus på lunchen, pratade rätt länge med linda. Så himla söt är hon. Saknar cubus faktiskt. Iallafall så mötte jag sussie vid bussen, vi gick till gränby c och handlade sen gick vi hem till mig. Tittade massa oc och hon gick precis hem.. Så nu ligger jag och badar.ska nog gå och sova direkt när jag badat klart. Så sjukt trött. Ska ringa emma innan hade ja tänkt. Jag mår inge bra. Och jag mår ännu sämre när emma mår dåligt. Vad ska jag ta mig till. Går och lägger mig och hoppas att jag åker tillbaka ett år i tiden. Puss

i need you

idag saknar jag dig. mer än innan.. hur mår du , vad gör du om dagarna. tänker du på mig ? livet är hårt.. bara att inse det. mår inte bra alls. jag vill att dagarna ska gå snabbt hur mkt som helst , men jag vill inte att dagarna ska gå alls. jag vill att tiden ska gå så jag får veta hur allt blir.. om jag slipper sakna dig mer eller om jag bara ska ge upp. jag vill inte att tiden ska gå , för jag vill inte ta studenten. jag vill inte lämna alla mina vänner. jag gråter av tanken på båda delarna. jag orkar inte. jag behöver någon att prata med. jag känner mig instängd i mig själv.

HB

gick hem från praktiken idag , duktig flicka. fick sällskap av emma i telefon. TACK Å BOCK! :D gick raka vägen hem till sussie , sitter här nu. alicia är här. dom lagar mat och jag ska snart gå hem och laga mat till mig. emma kommer sen , skriver senare !

hittade fyllebilder på mig i sussies dator, tänkte dela med mig av dom hahahaha


Lunch

Sitter i soffan i lunchrummet på åhléns. Tillbaka på praktiken. Har tre veckor kvar nu. Det är roligt tycker jag, har börjat lärt mig allt nu så det går mycket lättare. Igår åkte jag till emmas jobb och sa hej, sen åkte jag hem och städade hela dagen. Mamma och pappa kom förbi och sa hej. När sussie kom hem till uppsala så kom hon hem till mig och vi satt och pratade ett tag, det behövdes. Idag har jag inte så mycket planer. Emma kommer nog hem till mig iaf. Hoppas det. Jag vill ut och gå också om jag orkar, brukar vara så sjukt slut efter praktiken. Men det ska nog gå :) jag vet inte vad som har hänt med mig. Jag går typ i min egna lilla värld haha. Jag tänker sjukt mycket på helt onödiga saker. Haha men någon lär väl göra det också. Skulle egentligen vara barnvakt till alva och elis i helgen men det blev inget. Så jag vet inte vad som händer, uppsala ? Storvik? Det visar sig :) framöver då, hoffmaestro 24/3. Ska bli så jävla kul. Mia kommer vecka 13!!! Vecka fjorton har jag mitt lov, då ska jag vara i storvik hela veckan tror jag om inte jag åker upp till mormor och morfar några dagar. Skulle vara skönt. Vecka femton börjar skolan igen :-D äntligen. Känns som jag aldrig träffar mina vänner längre så det blir kul. Sen går jag i skolan den veckan sen är det påsklov vecka sexton, och då har jag planerat att jag ska vara i uppsala hela veckan. Mariokart, festa och mer roliga saker händer väl då antar jag. Om emma håller med detvillsäga ;) jag känner mig rätt glad justnu. Visst mår jag dåligt men jag försöker att vara positiv ett tag. Även om det inte räcker så länge så har jag iaf försökt. Nej, nu ska jag ut och fortsätta så jag får gå hem någongång. Saknar massa av mina fina! Skriver sen, puss

pictures of you, pictures of me

här är från mitt och emmas mariokart lan! bäst att ladda upp somfan
TAGGAD B-RUD
TAGGAD SOM FAN !
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP WOOOOOOOOOOOP
det här är som typ dagen efter julafton, fast dagen efter lan! PÅ'T IGEN BA
hahahaha jag har damp..
''EN FLUGA , NU ÄR DET VÅR. TA EN BILD'' - hahah sandra är bra söt hon
världens sötaste ungar
HAHAHAHAHA , de roliga är att hon tar mig på bröstet. förutom de så var
den rätt söt¨

Listen to your heart

Igår när vi hade ätit så åkte vi hem. Mille och pappa gjorde sig klara och jag gick upp på mitt rum och sjöng lite karaoke. Efter en timme åkte vi till valbo och hälsade på thaléns, det var kul. Åkte till köpis och fick äntligen köpa min morgonrock! :-D åkte till rosanna och lånade kläder sen åkte jag hem och gjorde mig klar. Sen åkte jag till tina. Där väntade hon och lite mer folk. Vi åt ost kex frukt godis och massa annat och drack. Tittade på melodifestivalen gjorde vi också. Sen åkte jag tina fredrik och camilla vidare på nån fest en liten stund sen åkte vi in till gävle. Gick in på helt enkelt men sen gick vi till heartbreak. Jag hade kul! Sally är så jävla söt. Hon har sovit brevid mig under täcket två nätter nu. Pluttan. Nu sitter hela familjen eriksson i bilen på väg till stockholm. Jag hoppar av i uppsala. Tänkte att det är bättre att jag städar och så istället. Så kommer mamma och pappa förbi sen igen när dom åker hem :) tänkte att om jag hinner ska jag nog åka förbi emma och säga hej ! Skriver sen, puss. Visstja, ska försöka lägga in bilder också

We want it all

Lördagen väckte jag emma och hon åkte iväg till jobbet. Jag sov mest igenom hela dagen. Sen kom ida nathalia och sussie över. Sen kom henrik, jag och han åkte och hämta emma på jobbet vilket inte var det lättaste eftersom busschauffören tar dum i huvudet :-D haha but we made it! Vi gick med emma hem till johan och där var caroline johan och jonas. Vi drack lite och spelade förfest spel. Beställde pizza av super mario och sjöng singstar. Min vän tequilan tog över rätt fort så jag har minnesluckor haha. Hade en toppenkväll med mina närmaste. Sen åkte jag emma och tobias vidare till fame där vi fortsatte festa. Hjälpte en kille med hans tjejproblem så han bjöd på champagne. Det är inte varje dag må jag säga haha. Sen hände de massa kul som jag inte ska gå in på sen sov vi iaf. Sjukt roligt hade jag. I veckan har jag inte gjort så mycket. Haft mariokart maraton med emma, äckligt roligt. Haha. Natten till torsdag fick jag magsjuka. Åkte hem till storvik. Nu är jag här. Emilia också. Igår fredag åkte jag till granliden och sjöng lite. Sen åkte jag med rosanna och hämtade kim i gävle. Nu sitter jag i vardagsrummet med mamma och pappa och väntar på mille så vi kan åka och äta på granliden. Ska nog umgås med matilda en stund idag. Sen verkar det som att det blir en kväll hos tina idag, med mat och schlager haha. Det blir nog skitkul. Skriver nog sen. Var fett roligt att skriva från emmas mobil.den stackars pajasen är på jobbet hon. Stackare!See you later!

Lalala

Känns som jag inte bloggat på hundra år. Jag vet inte varför egentligen. Händer så himla mycket just nu, både bra och dåligt så jag antar att det är därför jag inte har skrivit. Stannade i uppsala två helger. Gick ut med tobias och emma. Galet spårad kväll men sjukt rolig, vi kan ju tacka alkoholen, johan, erik och mina två alkolister för det. Haha. Åh va jag tycker om er. Dagen efter tvingade jag emma att komma upp ur sängen så hon åkte till jobbet. Sen festade vi igen såklart. Sjuk helg. Sen iallafall så hade jag praktik hela veckan. Fredagen så sa emma, att vi kan ju faktiskt dricka både idag och imorgon. Haha helt ärligt, så vi började med att fixa i ordning isabel som skulle på disco. När hon kom hem igen så hade vi disco med henne jesper och sandra i källaren med karaoke och vin. Mysigt var det, efter ett tag åkte vi till stan. Vi skulle ha en hemma kväll men hur ofta funkar det för moa och emma ? Aldrig. Det slutade på etage. Grym kväll. Skriver mer sen, måste göra mig klar för jag ska ut och äta med familjen :)

RSS 2.0