åt helvete..

idag har inte varit sådär toppen. träffade mina fina en stund på stan , de va kul. sen hängde emma med mig hem. men nu har hon åkt. jag är depp och typ ledsen,  har varit hela kvällen typ. fett jobbigt. men så kan det väl bli. saknar mamma och pappa..

tisdag - fix inför bokrea

ligger i min säng och vilar tio minuter innan jag ska gå till bussen , lika bra det. och herregud vad jag har ont i kroppen. fixade massa till bokrean igår och jäklar , känns som jag tränat hela dagen på gymmet. Och idag ska vi fixa mer med bokrean haha om jag är död ikväll så skulle de inte förvåna mig. Igår iallafall så mötte jag emma i stan och vi åkte till donken sen hem till mig. vi orkade inte gå hem för de va så kallt så vi tog bussen två stationer haha , emma haltade så det skulle se bra ut ;) det slutade iallafall med att vi gick till gränby c och köpte fika sen gick vi hem till karro och nelly. det var mysigt !! sen gick vi hem och var vakna ett tag sen somna vi. nu ligger emma i den andra sängen och sover , hon vill inte vakna så hon får fortsätta sova. jag vill också... haha.. hörs sen !

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ända sedan i somras , när vi va i frankrike. så visste jag att jag ville ha honom , jag tänker inte ge upp. det här ska inte hindra mig. jag ger inte upp förrän jag vet att det inte är någon ide att kämpa. inte förrän han säger det till mig allltså. vissa dagar är jobbigare än andra. dom flesta dagarna är sjukt jobbiga. vi får se hur jag klarar mig , om jag klarar mig

några bilder från när vi hade ''filmkväll'' hos mig i veckan, carros bilder !


miss you like crazy

nu har jag duschat, fixat håret och tvättat lite kläder. nu är det dags att sova så jag är pigg till imorgon. min helg har varit dunder. i fredags när jag kom hem åkte jag hem och vilade , hade fortfarande så himla ont i nacken och huvudet. Kollade på glee typ hela dagen. har fått sjukt mkt filmer av tobias , han har räddat mig !! haha

iallafall , tina ringde mig och frågade om jag ville följa med till gävle en vända. hon fick körkort i torsdags, GRATTIS ! så vi åkte dit. sen åkte vi tillbaka hem. hon jobbade och jag åkte hem och tittade mer glee. Sen åkte jag upp till granliden och stannade där till hon slutade. sjöng två låtar på karaoken och fick höra att jag var jätteduktig , att jag sjunger med känsla hahah. glad blir man då ! Sen skjutsade vi hem lite folk sen gick jag och la mig.


lördagen slappade jag och titta tv hela dagen. åkte upp till granliden till tio och då åkte jag och tina till camilla. vi åkte sedan vidare till söderhamn. låter dumt jag vet. men tina ville köra bil såklart och cover up skulle spela så vi tänkte att varför inte. vi åkte dit och jag och camilla drack lite på vägen. fick komma in gratis för att vi sa att vi hade åkt så långt hahah. Vi drack och dansade och hade skitkul . Kommer inte ihåg kvällen så himla bra men jag vet att jag hade kul . Fick glömma bort allt annat ett tag och bara släppa loss. Kom hem vid fyra inatt haha..


vaknade imorse och mådde inte särskilt bra. men det förtjänade jag ! åkte till gävle och shopppade lite med mamma och pappa. köpte en ny jacka , marinblå.supernöjd! Tittade lite film när jag kom hem till uppsala och nu tänker jag sova.


känns som att ingen är här i veckan , eller jo . men dom flesta är inte här. det blir väldigt tråkigt. har inte så mycket planer för veckan , har praktik om dagarna. imorgon ska jag städa. Sen har jag väl planerat att jag ska hinna umgås med carro och henrik i veckan också , det blir kul !!en grej till , KADRIYA KOMMER HEM OCH HÄLSAR PÅ PÅ TISDAG, ska försöka träffa henne också ! aja , godnatt!

mår inge vidare psykiskt men försöker att förtränga det och vara glad , vilket man inte ska göra har jag hört. det är nog därför den här veckan kommer bli jobbig. så fort jag är ensam fem minuter så deppar jag ihop. men det löser sig.

alla hjärtans dag

alla hjärtans dag var inge vidare för mig. var på åhlens och fixade massa. emma kom förbi på lunchen , det var mysigt. har blivit allt för lite tid med henne senaste tiden. Sen åkte vi till fyrishov jag sussie alicia och ida. var skönt att komma på andra tankar ett tag eftersom det är enligt mig den värsta dagen på året. när vi skulle hem sen så ramlade moa såklart. jag ramlade och slog i bakhuvudet på isen. slutade med att jag åkte till akuten och satt där, fick vänta i fyra timmar sen fick jag hjälp. hade fått hjärnskakning. rolig alla hjärtans dag..

in the arms of the angel

nu har jag tagit bort min facebook.
hoppas alla får en bra alla hjärtans dag imorgon. jag känner bara för att ligga under täcket hela dagen tills den är över.

remember

Vet ni vad , alla ni som har någon. Någon som älskar er. någon ni kan säga allt till och som ni kan vara med eller ringa när som helst. Var glad för det. visa att ni älskar den personen och umgås med den så mkt ni kan. Det hade jag gjort om jag haft någon. Nog för att livet är långt. men vad som helst kan hända när som helst. jag är så jävla avundsjuk på er. ni har något utav det finaste man kan ha. jag är glad för er skull.

can it be worse.

jag undrar hur många gånger jag har gråtit i den här sängen. den har varit på lite olika ställen. i stenhagen , hos emma. Och justnu står den i gränby och här , just idag. är en sån dag. när jag ligger här och gråter. ni får tycka exakt vad ni vill. att jag är överdriven , tycker synd om mig själv eller ja vad som helst. men jag mår inte bra. jag vet inte vad jag ska ta vägen. jag kan inte sova. jag kan ingenting. så mycket tankar åker omkring. jag vill inte mkt egentligen. en sekund skulle räcka , det skulle verkligen det. men jag antar att jag får nöja mig med häromdagen. jag trodde det betydde något att jag var där den tiden på dygnet. men det kanske är jag som överdriver. jag vet inte vad jag vill längre, eller jo nu ljög jag . jag vet vad jag vill. jag vet bara inte om jag klarar av det. jag vill inte vara här idag , inte ensam ialllafall. men det går nog inte att lösa. för alla har fullt upp.. jag förstår om ni alla blir trött på mig , jag gör verkligen det. jag blir trött på mig själv. men justnu behöver jag er mer än ni kan tänka er.. men ibland kan man inte få det man behöver. jag må tycka synd om mig själv. i det här fallet gör jag faktiskt det. för jag vet inte hur jag ska bete mig. jag vet inte hur jag ska vara. men från och med nu ska jag behandla alla som dom behandlar mig. det tjänar ingenting till att ge men inte att få. inte till någon. jag har gjort det allt för länge nu för att inte få alls lika mkt tillbaka. jag får klara mig helt enkelt. jag önskar bara jag hade någonstans att ta vägen ett tag. att gömma mig en stund. för jag är rädd..

:'(:'(

jag mår inte bra ,inte på minsta lilla sätt. Och nu märker jag vilka mina riktiga vänner är. Idag hade jag behövt mina vänner. Från och med nu ska jag ta er så som ni tar mig... bara så ni vet. ta inte åt er om ni inte har gjort något fel.

the truth

jag har ingen aning om vilka som läser min blogg , och justnu känns det som den är helt onödig. eller ja , det har den kanske alltid varit. men jag vet inte jag.. iallafall. så hade vi eventet igår, och jag var sjuk. alla var superduktiga men jag failade i slutet för min röst orkade inte mer , jag hade tur iaf så tobias kom upp och hjälpte mig. på kvällen gick det bättre. Efter eventet drog vi ut några stycken till fame. det var helt okej.


idag har jag inte gjort någonting. sovit hela dagen känns det som , och nu städar jag. har inget bättre för mig.


jag ska inte sluta hoppas förrän måndag.. men sen då ?

:'(

jag är glad , så jävla glad. fast ändå så jävla rädd. vet inte hur allt kommer bli. justnu står jag inför två val. vänta 100000 år till på något som kanske faktiskt aldrig kommer hända. eller ge upp här och nu och gå vidare..
JAG VILL INTE VARA MED OM DEHÄR ! jag behöver hjälp

hope

eventet imorgon , och vad hände igår ? jo moa blev sjuk. ska snart till apoteket och köpa massa grejer sen vidare till skolan för repetition.
4 dagar kvar ?

RSS 2.0