..

och nej , jag tycker faktiskt inte synd om mig själv. är bara trött på allt

fuck it

är inte på topp justnu. trodde den här veckan skulle bli rolig men nu verkar detfaktiskt inte så.. orkar egentligen inte skriva. ikväll ska jag tävla på etage. sen imorgon är det våran studentskiva , fredag kvalborg hos tobias och lördag valborg. det blir som det blir , jag ska hålla mig på avstånd från alla. blir bäst så. skriver sen om jag orkar.

när ingen ser

Emma kom hit igår och vi fixade och umgicks lite, Sen åkte vi till stan och gick till etage. hon åkte hem efter ett tag och då stannade jag med erika. Åkte hem ganska tidigt. hade mina nya skor som jag ska ha på skivan, jag kan inte ha skor på mig idag. så jag vet inte om jag kanske måste skippa dom.. haha ååh va irriterande. Idag , eller ja.. om en timme åker jag till storvik och äter grillat med allihopa. Sen ska jag prova min klänning till skivan , pimpa masken och sen ska jag nog umgås med rosanna hoppas jag ! Galet hungrig är jag , men det kan inte hjälpas. Tar inte med mig någon dator hem så jag vet inte om jag kommer skriva , men jag kan nog låna pappas :) imorgon kommer det bli kul, pappa ska ju ha karaoken och han är så himla nervös hahaha.. jag måste hem och öva på en låt också. Månadsfinal på onsdag ! puss

if i wasn't here tomorrow , would anybody care?

Har tittat på jennifer's body och sovit lite och nu städar jag. Måste verkligen ta ett ryck nu så jag slipper på måndag när jag är tillbaka. Håller på och färgar mitt löshår nu , har tagit fram lite sommarkläder som jag hade lagt undan också , alltid lika mysigt. Pratade nyss med Sussie i telefon i typ en timme , det var mysigt. saknar henne så himla mkt! Har nog egentligen ingen riktig plan för kvällen , eller ja . jag ska till etage tror jag , men vem som följer med mig eller om någon över huvudtaget följer med mig , det är frågan. Det löser sig alltid ! Imorgon tar jag ett tidigt tåg till gävle. Nu ska jag ut i solen en stund innan jag fortsätter städa!

sunshine

Åkte till uppsala av en impuls i onsdags, träffade sofia i stan. Vi gick och solade lite sen åkte vi hem, fixade oss.Åkte till stan och drack lite vid ån sen gick vi på etage. Jätterolig kväll verkligen! Igår när jag vakna fixade jag mig och åkte till stan, pratade med ida , sa hej till henrik och tommie. Sen kom fredrik och erika och sa åt mig att hänga på dom så vi gick till stadsparken och pratade och drack lite. Det regnade lite då och då men det försvann lika snabbt typ. Efter en stund kom ida också dit. Vi gick till någon grekisk restaurang och åt. Vi satt på uteserveringen och bara hade det trevligt. Så himla skönt ute nu. Vi åkte hem till Erika en stund , lämnade hunden och fortsatte dricka lite. sen tog vi en promenad till etage. Gjorde musikquizen men det gick inte särskilt bra haha. Vi sjöng lite och umgicks, när klockan var tre fick jag skjuts hem och gick och la mig. Det var längesen jag hade så roligt faktiskt. Eftersom jag inte hade några planer mer än att vara hemma och städa. åker till stan och blir borta från ett på dagen till halv fyra på natten.nej , de va jättekul faktiskt.


Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik. Pratade nyss med emma i telefon. Saknar henne , hoppas vi ses idag faktiskt! Imorgon åker jag hem till storvik och äter med min käre mormor och morfar och min familj. På söndag ska pappa ha karaoken på granliden så jag ska hänga med dit och kolla tänkte jag. Sen åker jag hit till uppsala igen på måndag och jäklar vilken jobbig vecka det kommer bli. kommer bli kul!


Jag orkar inte mer , folk får tycka vad dom vill om mig. Mer kan jag inte göra justnu känner jag. Vi tar snart studenten, och ingen vet om vi faktiskt kommer hålla kontakten sen. Jag vill inte vara osams med någon.

mina fina


all i need is you

Sitter på min säng , ska snart göra ett jävla ryck och börja städa. Behövs verkligen. Igår var jag och Ida över till Jimmy och drack lite, sen gick vi hem. Då kom Henrik och Emma med massa mat , snacka om att veta vad jag behöver haha.. Hände rätt mkt igår , mår inge vidare. sjukt deppig. men men.. Tror att jag har fått mitt avslut nu.

fading

Jag känner mig blåst , eller typ dum i huvudet. Förvirrad kanske jag skulle säga. Jag vill supa bort alla mina tankar justnu. Det känns som jag bara går runt här utan anledning. Och jag vet ingenting. Är du här eller inte ? Jag kan inte berätta någonting heller. För berättar jag hur det ligger till nu, går det bra då? Eller tycker du att jag är konstig eftersom det har gått så lång tid? All den här väntan kanske faktiskt har varit förgäves.. Många av mina vänner har ju sagt det. Det kanske var sanning , jag vet inte. Allt jag vet nu , är att jag är förbannad på mig själv. Och det känns ju rätt töntigt. Men med andra ord , så mår jag inge vidare bra. Där har ni anledningen till att jag inte bloggar. Var nog tvungen att skriva det för min egna skull.

caroline hunter !

igår fyllde min älskade caroline år , jag däckade igår när jag kom hem därför jag inte skrev någonting. men vi firade iallafall henne i förrgår. hade superroligt. vi gick till etage och sjöng för henne. sen kom jag med i en karaoke tävling. det var superkul! så grattis gumman , hoppas du hade en jättetoppen dag! din present kommer snart , love u !!

RSS 2.0